Filosoffen præsenterer: en særudstilling af Niels Bonde i Filosoffens Designsal.


PÅ DIT GLATTE ANSIGT

/ Paying with your face


Fernisering: d. 7/11 kl. 15-17

Udstillingen er åben: d. 7/11 - 29/11


 


Overvågning og ansigtsgenkendelse


Niels Bonde har som kunstner arbejdet med overvågning siden 90'erne. Men det er stadig et højaktuelt emne, der tvinger os til at stille nogle svære spørgsmål. For én ting, der har udviklet sig voldsomt i de seneste år er den teknologi, der er til rådighed for folkene bag kameraerne.

Med 6x7 pixels kan et computerprogram genkende dit ansigt med 95% sikkerhed. 

Med 11x11 pixels kan dit ansigt genskabes i 3D.

Udstillingen På dit glatte ansigt / Paying with your face undersøger, hvad det egentlig betyder for os i praksis. Og du kan godt finde sølvpapirhatten frem! For er der noget, de store dataskandaler har vist os - så er det, at der faktisk er nogen, der holder øje og tjener penge på dit ansigt.


Odense Ser Rødt interviewer Niels Bonde om udstillingen.


Book en rundvisning

Gratis for skoleklasser. Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


Huskunstner workshops

I forbindelse med særudstillingen afholdes der nogle workshopdage for skole- og gymnasieklasser sammen med Niels Bonde. Hold øje med skoletjenesten.dk, hvor Filosoffen løbende annoncerer workshops og tilbud til skoler.


Sponsorer

Udstilling og workshop finansieres af Statens Kunstfond, Odense Kommune og Møllerens Fond.


Teknologi og kunst

Filosoffen har i 2019 haft særligt fokus på mødet mellem teknologi og kunst med en række særudstillinger i Designsalen. Bl.a. 'FILMosoffen' i samarbejde med Filmværkstedet, 'ROBOART' om robotter, robotteknologi og robotkunst - og nu 'På dit glatte ansigt / Paying with your face' om overvågning og ansigtsgenkendelse.

Fri entré


Kunstbygningen Filosoffen
Filosofgangen 30
Odense C
+45 63 75 08 90

filosoffen@odense.dk

Åbningstider:
Tirsdag-søndag 11.00-17.00

Tilmeld nyhedsbrev


Facebook, Instagram og café